Piacere.... graag stellen wij ons even voor

Graag nemen wij u mee naar ons geliefde Piemonte. Sinds 2005 zijn wij werkzaam in deze adembenemende streek en ontvangen wij talrijke fijnproevers op onze Tenuta Squaneto voor een luxe glamping of camping vakantie. 

 

Vanuit onze passie voor prachtige wijnen en smaakvolle streekgerechten biedt onze trattoria in Piemonte dan ook uitsluitend regionale wijn en spijs. De vele positieve reacties tijdens wijnproeverijen en kookworkshops hebben ons gemotiveerd om onze geliefde streek ook in Nederland op een unieke wijze aan de man te brengen. 

 

Jaarlijks verblijven wij gedurende de periode april - september in Piemonte en zijn wij gedurende de winter periode voornamelijk in Nederland, maar bezoeken wij onze geliefde streek maandelijks. Ideaal om onze voorraden op peil te houden en onze warme contacten met leveranciers te onderhouden.

Wij wensen u een fijne kennismaking met ons prachtig assortiment Piemontese wijnen, bieren, gedistilleerd en delicatessen. Uiteraard heten wij u ook graag eens van harte welkom op onze Tenuta Squaneto!

 

Pieter en Barbara Witschge