Retourneren

WIJN RETOURNEREN

Wanneer u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent over uw bestelling dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos retourneren. U kunt dan kiezen voor een vervangend product of u kunt de bestelling of een gedeelte hiervan retourneren. De waarde van de geretourneerde producten zal samen met eventuele verzendkosten die u heeft betaald om de producten te ontvangen uiterlijk 14 dagen na het ontvangst van de producten aan u terugbetaald worden. Ook de retourkosten nemen wij voor onze rekening, wij sturen u een adreslabel van PostNL op dat u op het pakket kunt plakken. U kunt het pakket dan bij een PostNL afhaalpunt brengen. Voorwaarde is wel dat de aankoop ongeopend in originele staat en verpakking is (indien redelijkerwijs mogelijk).

Indien u de wijn wilt retourneren verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Voorwaarden voor het retourneren:

  • Wij vergoeden alleen de ongeopende flessen wijn. 
  • Indien u wijn wilt retourneren dient u vooraf altijd eerst contact met ons op te nemen zodat wij u een adreslabel van PostNL kunnen sturen. 
  • Wij verzoeken u om, indien mogelijk, de wijnen in de originele verzenddoos te retourneren. Dit omdat onze wijnen verzonden worden in speciaal voor wijn ontworpen verzenddozen zodat het risico op breuk minimaal is.
  • U kunt kiezen of u t.w.v. het bedrag van uw bestelling vervangende wijnen wilt of het volledige aankoopbedrag, inclusief evt. verzendkosten, terug wilt. Passione Piemonte vergoedt alle betalingen van u, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Passione Piemonte behoudt zich het recht voor te wachten met terugbetalen totdat het product ontvangen is in ons magazijn of totdat u aan kunt tonen dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere betaalmethode. De terugbetaling is kosteloos voor u.