To Top

Piemonte

Maak kennis met Piemonte in huiselijke kring met vrienden en familie of proef het rijke smakenpallet van de Cucina Piemontese met collega’s of relaties. Prachtige wijnen, heerlijke biertjes of verfijnde grappa's, u vindt ze allemaal in ons assortiment. Ook bieden wij u een smakelijke omlijsting van uw productpresentatie of verwennen wij uw relaties met een origineel Piemontees geschenk.

Meer over onsImpressies

Wie zijn wij

Graag nemen wij u mee naar ons geliefde Piemonte. Sinds 2005 zijn wij werkzaam in deze adembenemende streek en ontvangen wij talrijke fijnproevers op onze Tenuta Squaneto voor een luxe kampeervakantie. 

Vanuit onze passie voor prachtige wijnen en smaakvolle streekgerechten biedt onze trattoria in Piemonte dan ook uitsluitend regionale wijn en spijs. De vele positieve reacties tijdens wijnproeverijen en kookworkshops hebben ons gemotiveerd om onze geliefde streek ook in Nederland op een unieke wijze aan de man te brengen. 

.

 

L'acqua divide gli uomini; il vino li unisce

- Water scheidt mensen, wijn brengt ze samen -

Ons team

Wie zij wij

Mogen wij ons even voorstellen? Piacere...........

Eigenaar, Gastvrouw - BARBARA WITSCHGE

Als gastvrouw in hart en nieren vind ik het heerlijk om,samen met Pieter, het mensen in Piemonte maar ook thuis naar de zin te maken!

BARBARA WITSCHGE
Eigenaar, Gastvrouw

Eigenaar, Gastheer, Kok - PIETER WITSCHGE

Als wijnliefhebber, lekkerbek, kookgek en ruim 25 jaar gastheer, laat ik u samen met Barbara graag kennismaken met prachtig en vooral smakelijk Piemonte!

PIETER WITSCHGE
Eigenaar, Gastheer, Kok

Wat doen wij?

Piemonte bij u thuis of op lokatie

Naast de verkoop van wijnen, gedistilleerd en delicatessen uit Piemonte, kunt u ook uw gasten thuis of collega's op het werk door ons laten verwennen met typisch Piemontese lekkernijnen. Hieronder hopen wij u lekker te maken voor één van onze activiteiten en anders kunt u eens kennis maken met ons smakelijke aanbod aan drank en spijs.

PASSIONE PROEVERIJEN

Heerlijk met vrienden of familie genieten van een selectie witte, rode en mousserende wijnen. Of wat dacht u van een grappa proeverij? Wij komen graag naar u toe en delen onze passie met u allen en vertellen graag iets over het prachtige Piemonte!

Lees meer.....

 

PASSIONE WINING & DINING

In uw eigen huiselijke omgeving smakelijk verwend worden en ondertussen kennismaken met en geïnformeerd worden over het wonderschone Piemonte en haar elegante wijnen. 

Lees meer...

PASSIONE WORKSHOPS

Gezellig samen kokkerellen en daarna smullen van al het lekkers uit de pure Piemontese keuken. Er gaat toch niets boven zelfbereide verse pasta! Samen ravioli vullen met prachtige ingrediënten of de pasta voorzien van al het moois dat het seizoen te bieden heeft. 

Lees meer....

Impressies

Passione Piemonte in beeld

Graag tonen wij u enkele sfeerimpressies van ons geliefde Piemonte en onze activiteiten!

Lekkernijen & Gifts

Heerlijke producten uit Piemonte

Ons smakelijk assortiment is terug te vinden onder de betreffende categorie en in pdf-formaat te downloaden. Voor aanvullende wensen kunt u ons natuurlijk altijd benaderen. Wij zijn een groot deel van het jaar (met name gedurende de zomermaanden) in Piemonte, maar wij dragen zorg voor een regelmatige aanvoer van onze producten naar Nederland. Uw bestelling zal met de grootste zorg behandeld worden en wij streven ernaar uw bestelling binnen 14 dagen bij u te (laten) bezorgen. Graag ontvangen wij uw bestelling via het ingevulde bestelformulier per mail. Na ontvangst van uw betaling zullen wij voor verzending zorgdragen.

 

WIJNEN - WIJNEN

WIJNEN

“La vita troppo breve per bere vini mediocri”

"Het leven is te kort om middelmatige wijn te drinken"

Lees meer...

Bier en Gedistilleerd - BIER EN GEDISTILLEERD

Bier en Gedistilleerd

“Chi non beve in compagnia o un ladro o una spia”

"Wie niet in gezelschap drinkt is òf een inbreker òf een spion"

Lees meer...

Delicatessen - DELICATESSEN

Delicatessen

“Non si vive per mangiare ma si mangia per vivere”

"Men leeft niet om te eten maar men eet om te leven"

Lees meer...

RELATIEGESCHENKEN - RELATIEGESCHENKEN

RELATIEGESCHENKEN

“I piccoli regali conservano le grandi amicizie”

"Kleine geschenken behouden grote vriendschappen "

Lees meer...

Piemonte

Actueel

Tot slot houden wij u graag op te hoogte van nieuwtjes, ontwikkelingen en mooie vakantieverblijven, maar ook delen wij de lekkerste Piemontese recepten. 

EVENEMENTEN - EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Hebben wij u lekker gemaakt voor een bezoek aan het wonderschone Piemonte?

Kijk snel of er iets leuks te doen is binnenkort...

ACCOMMODATIES & RESTAURANTS - ACCOMODATIES

ACCOMMODATIES & RESTAURANTS

Het is moelijke kiezen tussen alle pareltjes van accommodaties. Romantisch in een watermolen of uitkijkend over de wijngaarden...

Maak kennis met de Piemontese gastvrijheid...

Recept van de maand - HET PIEMONTE GEBIED

Recept van de maand

Carne cruda al'Albese

Klik hier voor het recept.

Contact

Neem contact met ons op

PASSIONE PIEMONTE
PIETER EN BABBARA WITSCHGE
Tel. 06 2808 2947
INFO@PASSIONEPIEMONTE.NL

/passionepiemonte

Naam
E-mail
Bericht