HOME » ACTIES

ACTIES

"Ho, ho, ho......" stuur ons uw kerstmenu en wij verzorgen graag een passend wijnarrangementDe kerstman betaalt 10%!

Ook tijdens uw feestmaal denkt u met plezier terug aan uw fijne vakantie in Piemonte of krijgt u een voorproefje op uw aankomende verblijf in Bella Italia met een heerlijk wijnarrangement van Passione Piemonte. Stuur ons uw kerstmenu toe en wij stellen 2 passende wijnarrangementen voor waaruit u een keuze kunt maken. Een wijnarrangement Passione en een wijnarrangement Passione Top voor de echte fijnproevers. Wij bieden hierbij naast het gratis advies, 10% korting op uw kerstbestelling.  


Spaar voor een heerlijke vakantie in Piemonte.
Voor elke bestelde doos van 6 flessen ontvangt u van ons een Passione Vakantievoucher van € 10,00 en voor een doos van 12 flessen maar liefst € 25,00.

Heerlijk genieten van een mooi glas Piemontese wijn en dan lekker wegzwijmelen naar een verblijf in het prachtige Piemonte. Daar in het zuiden van deze Italiaanse regio, de bakermat van de Slow Food beweging en de geboortegrond van topwijnen als Barolo en Barbaresco, ligt Tenuta Squaneto. Aan de grens met de regio Ligurië is dit vakantiepark een prima uitvalsbasis voor een gastronomische ontdekkingstocht van beide regio's.

 

In elke doos van 6 flessen vindt u een Passione Vakantievoucher van € 10,00 en bestelt u 12 flessen dan belonen wij u met maar liefst € 25,00.

 

Arrivederci in Piemonte!


Maak uitgebreid kennis met onze wijnen. Bestel een BestCELLAR combi doos.