Levertijd & Verzendkosten

Doorgaans wordt uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u afgeleverd na ontvangst van uw betaling. Mocht de levertijd onverhoopt langer zijn, zullen wij u hier zo spoedig mogelijk over informeren. Als bijdrage aan de verzendkosten hanteren wij een tarief van € 7,50 voor verzendingen in Nederland. 

Verzending in Nederland is gratis bij een bestelling van € 75,- of meer! 

Voor de Waddeneilanden en België hanteren wij een tarief van € 10,00.

 

WIJN BEZORGEN

Voor al onze zendingen maken wij gebruik van Flespakket en PostNL. Flespakket is een dienstverlener die in samenwerking met PostNL ervoor zorgt dat uw wijnpakketten op een veilige, gemakkelijke, snelle en voordelige wijze bij het door u opgegeven afleveradres worden bezorgd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale, voor wijn ontworpen verzenddozen. Het gebruik van deze speciale verzenddozen is cruciaal, aangezien deze de veiligheid van uw wijnen garanderen. Minimaal breukrisico dus. Mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan, ook dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Al uw zendingen worden verzekerd verzonden. Tot aan de deur bieden wij garantie op eventuele breukschade veroorzaakt tijdens het vervoer. U hoeft uiteraard nooit voor de kosten op te draaien als er sprake is van breukschade. 

Zodra u een mail van Passione Piemonte heeft ontvangen dat het pakket is verzonden, kunt u er van op aan dat het pakket binnen 1-2 werkdagen op het afleveradres bezorgd zal worden. In deze mail staat ook hoe het pakket via track and trace te volgen is.

PostNL doet standaard 2 afleverpogingen inclusief buren levering. Mocht u geen buren levering willen, dan kunt u dit aangeven bij de bestelling bij de bestelnotities. Mocht het pakket na 2 afleverpogingen niet afgeleverd kunnen worden, dan gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt van PostNL. De bezorger laat u dit weten door middel van een briefje in de brievenbus. Uw pakket wordt daar 14 dagen bewaard, alvorens het retour afzender gaat.

 

DELICATESSEN BEZORGEN/AFHALEN

Met uitzondering van (koel)verse producten zullen wij ook voor verzending van uw delicatessenbestelling samenwerken met pakketbezorgers als PostNL of DHL. Wij hebben met zorg een unieke selectie delicatessen uit onze streek samengesteld. Veelal komen deze heerlijke producten van kleine lokale producenten en bestellen wij, rekening houdend met de houdbaarheid, kleinere hoeveelheden. Gezien onze werkzaamheden in Italië is regelmatige aanvoer verzekerd, maar kan het voorkomen dat de gewenste producten niet voorradig zijn. In overleg zal dan een levertermijn worden afgesproken, waarbij wij beloven alles in het werk te stellen om u op de kortst mogelijke termijn te laten genieten van de bestelde lekkernijen. De beperkte voorraad als gevolg van houdbaarheid geldt vooral voor koelverse artikelen. Deze kunnen indien voorradig op afspraak afgehaald worden in Harskamp of in overleg eventueel door ons zelf bezorgd, mogelijk in combinatie met andere leveringen.